HEAL ALL pakket (Hoogst Gewaardeerd)

Dit pakket is de beste optie als je u een serieuze aandoening heeft en daarbij een diepgaande detox ervaring wilt realiseren. Met dit pakket zijn wij in staat om alle aandachtspunten te ontleden en zien wij welke gezondheidscondities er op dit moment spelen. Daarbij kijken wij naar het gehele systeem, organen en de nieren (holistische benadering). In dit diepgaand onderzoek bekijken wij uw levensstijl, dieet, symptomen, genetische geschiedenis, en uw irisfoto’s, middels Iriscopie. Dit zal ons een duidelijk beeld geven over welke lichaamsonderdelen het meeste aandacht nodig hebben. Dit pakket bevat alle benodigde middelen om de meeste, dan wel niet, alle chronische aandoeningen te helen. Van daaruit stellen wij een persoonlijk plan op om uw gezondheidsklachten te herstellen. Hier start uw pad naar kracht en vitaliteit!

HEAL ALL pakket bevat een;

 • Algehele assessment van het lichaam (beoordeling);
 • Iris analyse;
 • Tincturen en Kruiden protocol;
 • Persoonlijke Detox Plan op specifieke condities;
 • Privé gesprek via telefoon of Skype (30 minuten per week); ​
 • Informatieve artikelen omtrent voeding, detox, hulpmiddelen en heling;
 • Consultatie (1 uur) ná de protocol periode (na twee weken);
  * Tincturen en kruiden formules worden apart verkocht.

Prijs; – € 375,-


Iriscopie analyse

Om beide ogen goed te kunnen analyseren, hebben wij goede kwaliteitsfoto’s nodig. Hoe duidelijker hoe beter het is natuurlijk. Als de foto’s niet de benodigde kwaliteit hebben, zal dit tijdig aangegeven worden. Goede foto’s maken zowel het werk als wel het rapport van de iris beter. Met een dergelijke analyse, zal via het rapport duidelijk worden gemaakt welke lichaamsonderdelen uw dringende aandacht nodig hebben.

Dit Iriscopie rapport geeft u inzage in;

 • Uw constitutie (genetische blauwdruk);
 • Wat u aan medicatie en of chemicaliën in uw lichaam vasthoud;
 • Malabsorptie en toxiciteit in de darmen;
 • Zwakheden (genetisch) van organen, nieren en klieren (weefsel afbraak) ;
 • Lokale congestie van het lymfestelsel (ophoping of verstopping) en nog veel meer;

Dit diepgaand iris onderzoek geeft de werkelijke staat van uw lichaam aan, van top tot teen. Download deze instructie om een goede en heldere foto te kunnen maken.

Prijs; – € 70,-


Vervolg  HEAL ALL pakket consultatie met Dieet + Kruiden Protocol (update)

Dit is een vervolg consultatie om uw detox vorderingen te bespreken en daarbij eventuele aanpassingen te maken omtrent de tincturen en kruiden protocol. Tijdens dit 1 uur durende telefoongesprek bespreken wij al uw wensen en behoeften omtrent gezondheid. Gaan we in op uw ervaring tot nu toe, bespreken we alle ups en downs, de symptomen, uitdagingen, verbeteringen, etc. De staat van uw bewustzijn staat hierin centraal. Daarbij is het belangrijk om te achterhalen welke richting u op wilt gaan omtrent deze nieuwe levensstijl.  Ik zal al uw vragen hierin zo goed mogelijk beantwoorden. Het is van belang om alle ervaringen hierin met elkaar te delen, zodat wij gezamenlijk inzichtelijk kunnen maken waar eventueel meer aandacht nodig is.  Deze wijze van heling is in deze wereld soms choquerend, zowel voor onszelf, familie en vrienden. Ervaringen delen creëert een nieuw perspectief en brengt kennis met zich mee. * Tincturen en kruiden formules worden apart verkocht.

Prijs; – € 60,-


Detox Consultatie via telefoon of Skype

Als u wat vragen heeft omtrent het schoonmaakproces, ontgifting en heling van het lichaam, kunt u mij altijd contacten. Tijdens een telefoongesprek van 45 minuten beantwoord ik al uw vragen. Het kan zijn dat u een simpele vraag heeft wat maximaal 10 minuten in beslag neemt. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. Dit word gratis gedaan. Het probleem is dat mensen vaak vragen stellen die veel tijd en uitleg vergen, waardoor mijn waardevolle tijd teniet word gedaan. Ik hoop dat u dit begrijpt.

Prijs; – € 45,-


Massages (lymfatische punten)

Met deze massage zal ik de lymfatische punten aanspreken. Aan de voorkant van het lichaam hebben we borst-, heup-, hoofd-, nek-, en schouderpunten. Aan de achterkant van het lichaam hebben we de lymfatische punten van de ruggengraat. Door deze punten uitvoerig te masseren zijn wij in staat om het lymfatische systeem te assisteren voor betere drainage. Deze massage neemt 45 minuten in beslag.

Prijs; – €40,-


Totaal: € -