Welkom in de wonderschone wereld van detoxificatie en regeneratie van het menselijke lichaam. Een goddelijke gedeelte van uw bewustzijn heeft de keus gemaakt om hier te zijn om de kennis omtrent het ontgiften en regenereren van het menselijke lichaam tot u te nemen, zodat u dit voor uzelf kunt ervaren.

Via deze weg wil ik u graag meenemen op een reis, waarin u kennis zult maken met deze wonderlijke wereld van detoxificatie en regeneratie. Daarnaast hoop ik u, met mijn kennis en expertise, inkijk te kunnen geven over het ontwerp – en de biochemie van het menselijke lichaam, de kracht van fruit en groente en de rol die botanische kruiden spelen op onze lymfestelsel, organen, nieren en klieren. Hiermee hoop ik dat u de simpliciteit van het menselijke lichaam leert kennen en de aanbevolen dieet kunt omarmen, zodoende om en een grotere kans op slagen te realiseren tijdens u weg naar gezondheid, vitaliteit en kracht.

Met mijn kennis als Detox Specialist en Iridoloog en uw wilskracht, zullen wij sterkte, vitaliteit, vreugde en liefde in onze wereld terugbrengen.

Mijn naam is Mehdi Delghandi, ik ben geen medische dokter. Ik behandel en diagnosticeer geen enkele ‘ziekte’. Geen enkel advies moet dan ook zo gezien worden. Alle informatie op deze website en cursus is alleen voor educatieve doeleinden.